Bad och grillkväll

Hej alla fina!
 
Sorry att jag inte uppdaterat idag... tänkt på er flera gånger! Hade tvättstugan på förmiddagen och när J slutade jobbet så packade vi in oss i bilen och åkte till Hällingsjö för att bada och grilla med Linus och Stefan, riktigt mysigt! Njöt av det varma vädret, 21 grader i vattnet och solen var precis så där underbart magisk som den kan bli på sommarkvällarna. ♥
 

Drömmer mig bort...

Till detta charmiga radhus i partille! Åh vad jag längtar efter ett eget hus med trädgård, grillkvällar, frihet för hundarna, utrymme, gästrum... ♥
 
Alla bilder och mer info om huset hittar ni HÄR :)

Godmorgon tisdag

Nu har jag lyckats vakna till liv! Underbart med strålande sol nu på morgonen :) Röntgen gick bra, tog lite tid bara. Hela ryggraden samt bäckenet men jag är så glad att det äntligen är gjort. Får resultatsvar om ca 5 dagar, inte allt för lång tid. 
Jag fick dessutom plocka ur mina navelpiercingar, kändes jättekonstigt haha! Dom har trots allt funnits där i fem års tid ;)
Efter röntgen åkte vi hem och dukade fram frukost :) Vardagslyx att få sitta ner i lugn och ro och äta frukost ihop ♥

Röntgen 3/7

J har gått ut med hunden och själv ligger jag i sängen och försöker vakna... jag är verkligen ingen morgonmänniska. Vi ska åka härifrån om 15 minuter, jag ska röntga ryggen och sedan hoppas jag på att vi får en utvärdering så fort som möjligt så att vi kan gå vidare... är så trött på att vakna med värk nu :/

Tempur relaxation sensation

Det blev en ramsäng - Relaxation sensation från Tempur :) Så nöjda! Åkte till Ikea efteråt och köpte sängramen + gaveln från Brimnes serien som jag skrivit om tidigare, det skulle inte vara några problem att få ner sängen i den, skönt! Nu får vi en riktigt bra säng, med snygg sänggavel och dessutom förvaringsmöjligheterna. Nu väntar vi bara på att sängen ska komma till butiken så att vi kan hämta den, beställningsvara. Längtar efter att kunna sova ordentligt igen! Köpte även kökshanddukar och dricksglas på Ikea, det behövdes. Hälften av våra kökshanddukar är helt svarta och missfärgade som inte går bort i tvätten. 
 
Svart/vita dricksglas som matchar köket och somriga kökshanddukar. 

Måndag 2/7

Hej på er!
 
Har varit ute på en härlig långpromenad i skogen med Donna, börjar verkligen få rutin på det här med skogspromenader :) och som Donna älskar det! Idag är det storstäd som står på schemat och när J kommer hem ska vi åka och prova ut en säng. Vi har bestämt oss för att det blir en tempur men vet inte vilken eller hur "mycket säng" man behöver... dom är inte direkt billiga och man kanske inte behöver ha den största, pråligaste sängen vi kan hitta. Huvudsaken är att vi båda sover bra och att min rygg inte blir felbelastad och där är tempur bäst! Tror dock det blir knepigt med sängstommen vi har tittat på men det får lösa sig senare... huvudsaken är som sagt att vi sover bra . Just nu är det kampanj på Tempursängarna så det gör ju alltid något på priset... lite rabatt är aldrig fel, speciellt inte när det är såpass dyra grejer. Får väl se vad vi bestämmer oss för :)
 
 

Söndag 1/7

Hej på er!
 
Vi hade middag och spelkväll här igår och vi spelade till 03 inatt och då hade jag ingen lust att sätta mig här och blogga... hoppas ni hade en fin lördag :) Stefan och Linus var här och vi åt middag (slängde ihop en lasagne och en god sallad) och jag fick äntligen testa Kesella rabarber igår till dessert, så god! Toppade med jordgubbar och vaniljsocker och det var en ritktig hit ;) Sedan spelade vi Settler från Catan hela kvällen (och natten...) och hade verkligen jätteroligt. Jag vann båda omgångarna ;) wohooo! Vi drack vin och dukade upp med massor av godis och chips. Kvällen var riktigt lyckad! Nu har vi varit på långpromenad i skogen med Donna och Linus och Stefan är på väg hit igen för att spela mer Settler från Catan, vi fastnade verkligen haha! 
 
Ha en bra söndag, kram på er!

RSS 2.0