En tatuering kan säga mer än 1000 ord

Jag känner inte för att skriva om saker som är jobbigt just nu... Egentligen ingen katastrof utan känner mig mest ensam nu när J är bortrest. Tänkte att det var dags att visa en av mina tatueringar istället. Placerad på vänster höft och en ständig påminnelse om att inte ge upp.

Bio med vänner

Som tur är har jag och J fantastiska vänner i vår närhet, människor jag gör vad som helst för och som jag vet gör vad som helst för oss ♥ Nu när J inte är hemma och jag inte är på topp så drar dom ut mig på massa grejer i form av middagar, en drink och ikväll ska vi på bio. Så skönt att komma ut och tänka på annat och umgås med människor som man trivs med :)
Vi ska se Men in black 3 och innan dess ta en drink. Perfekt torsdag om ni frågar mig!

Saknar dig hjärtat!

Bara halva tiden kvar tills Jonatan är hemma från Italien igen. Saknar honom så enormt! Inatt har jag kunnat sova, första natten sedan han åkte, hoppas det fortsätter så. Saknar alla vardagsgrejer som att laga mat ihop, gå ut med hunden ihop, prata om hur dagen har varit och mysa i soffan framför TVn... ligga i sängen i två timmar innan vi ska sova och bara dela drömmar och framtidsplaner. På måndag är han hemma igen ♥
Vi var i Thailand i februari, mycket roligare att resa tillsammans ;) ♥

Agilitykurs del 1

Åh vad vi haft kul idag! Agilitykursen började idag 17:45 och jag och Annie (med sin Bullen) åkte gemensamt dit, tyvärr glömde jag kameran... Det gick dock hur bra som helst, så stolt matte att jag nästan spricker! Donna var lugn och fokuserad, låg vid mina fötter när vi hade genomgång och gick sedan fint mellan alla stationer utan att dra eller hetsa upp sig över de andra hundarna som hon annars kan göra. Morgonträningen har verkligen gett resultat! Vi blev uppdelade två och två (Annie och jag tillsammans) och fick gå mellan alla hinder som "stationsträning". Provade på hopphinder, A-hinder, långhopp, balansgång, tunnel, slalom och däcket. Jag var övertygad om att Donna skulle fixa Hopphinder, långhopp i och med att hon hoppar genom och över allt i vanliga fall men ha svårare med A-hinder, balansgång och tunnel eftersom hon ogillar höga höjder och tycker det är otäckt att krypa igenom saker. Oj vad fel man kan ha. ALLT funkade superbra! Jag stod helt chockad när min lilla vovve bara springer rätt igenom tunneln utan att ens fått en godis... som sagt, STOLT matte! Längtar så efter nästa kurstillfälle som är på måndag den 4/6... och då ska jag inte glömma kameran!
Bullen och Donna var helt slut när vi kom hem <3

I rätt ögonblick

Är utan el i vår lägenhet så jag och Donna sover hos mamma och pappa inatt, eller ja, sover är det minsta jag gör. Vet inte varför, funderar inte på något speciellt men har inte sovit en blund så fick för mig att sätta mig här en stund. Hittade en härlig bild från Mors dag som jag vill dela med mig av :)


Storebror, mamma, lillebror, mormor och jag. Älskar bilder som "fångar rätt ögonblick", jag och mormor fnissar för oss själva åt något som vi haft väldigt roligt åt i många år men som vi glömt bort... ;) ♥

Helgen som varit

Hej alla fina!
Helgen har bjudit på mycket sol och jag har helt enkelt inte velat ta mig tiden att sitta vid datorn eftersom Jonatan åkte till Italien igår på jobbresa så har vi prioriterat all tid vi kunde med varann denna helgen. Hoppas att ni förstår :) I lördags åkte vi en sväng med hojen, det var riktigt mysigt! Tittade på hus och annat mest för skoj skull, dagdrömma är aldrig fel! Lite lättare att prata när man sitter i en bil men att åka MC är så förbannat kul så vi skriker gärna lite haha ;) På kvällen var J på speedway på Ullevi (en svensk som vann!) och själv var jag hemma hos min mor och grillade, gick långpromenad med Donna till havet och sedan var det bara att sitta bänkad framför TVn och invänta Loreens vinst - gud vad häftigt att vi vann! Igår var det mors dag och jag och J lånade mammas cab och åkte till Göteborgs segelflygklubb för att spendera tid i solen med hans familj som är där allihopa och flyger. När vi kom hem blev det fika på balkongen (jordgubbar) dusch och packning för J innan han blev hämtad av en kollega vid 17-tiden. Själv satte jag på mig en blommig klänning och åkte med min familj ut och käkade vid Önnereds brygga. Så mysigt! Alla samlade, mamma, pappa, mormor, storebror och lillebror!
Hade självklart med mig paket till mamma från mig och J :)
Varit svårt att sova inatt utan älskling men jag vänjer mig nog... idag är det fullt ös! Ska ta med mig Donna till Arken Zoo i Sävedalen och inhandla fästinghalsband och ikväll ska jag och Peter gå ut och äta. Vi hörs senare!

Fredag 25/5

Det har varit en tyst blogg idag... har varit ute i solen hela dagen och att döma av statistiken så är de flesta av er det också :)
Har inväntat Jonatan och Linus från jobbet och Linus har fixat fredagsmys med räkmackor och vin och vi ska bege oss ut i solen igen!
Hoppas alla får en fin fredag! ♥

Sov så gott!

Nu tar vi med oss prinsessan in i sovrummet och kryper ner i sängen. Godnatt alla fina ♥

Eftermiddag i solen


Torsdag 24/5

Jag har varit ute i solen nästa hela dagen, så skönt! Vikt tvätt, dammsugit och lagat middag har jag också hunnit med... Donna sover mest, slutkörd av värmen. J kom hem för en stund sedan och vi har ätit middag ihop, nu är det dags för dessert i solen! Skurit upp ananas som vi ska ta med ner på gården och lägga oss i gräset en stund och bara mysa ♥ Kärleken åker till Italien på söndag så tar vara på varje minut just nu... har lidit av separationsångest i flera års tid som det senaste året blivit mycket bättre men vi har aldrig varit ifrån varann längre än fyra dagar heller. Så jag oroar mig lite över hur jag ska må när han är borta men försöker hålla humöret uppe :) Well well... nu blir det ut i solen!
Älskling och jag när vi var på Drottningholm den 12/5... ♥

Nytt i vardagsrummet

Vi har gjort i ordning alla rum förutom vardagsrummet vad det gäller möblering. Väggarna och fönsterbrädorna har målats men alla möbler är sådant både jag och J fått med oss från våra föräldrarhem, mycket snyggt och praktiskt men inte helt i vår stil. Jag älskar våra vitrinskåp men hade hellre haft dom i vitt och dessutom är dessa väldigt slitna... Vi har tittat runt efter ett bra vitrinskåp i vitt som är har ungefär samma utrymme som de två vi har nu och nu har vi hittat ett som vi verkligen gillar båda två!
Så sugen på att köpa hem detta fina skåp med både försvaring för glas och dylikt men även som en öppen bokhylla där vi kan ha fotografier med mera :) Kanske byta ut knopparna också... får se. Tror detta kan bli jättefint mot våran gråa fondvägg och ännu snyggare när vi byter ut soffan också, svart! ;) Vi har tittat på Ikeas Älvros serie när det gäller soffa, ingen tygsoffa med svart vovve! Dock är det lite saftigt pris för oss just nu men jag har hittat en del begagnade som fortfarande är i fint skick. Får klura ^^
Riktigt snygg och skön soffa att sitta i. J är ju över 2m lång så det gäller att hitta en soffa med tillräckligt högt ryggstöd för att det ska vara bekvämt även för honom och det är verkligen den här. Går att köpa till en hörnpall också så att man får lite mer utrymme... Ska kika vidare på detta :)

Grillkväll 23/5

Kvällen har varit bra! Njuter av värmen och J grillade jättegott kött :) Nu ska vi krypa ner i sängen och sova. Godnatt alla fina ♥

Att lägga trägolv på balkongen

Vi köpte nya möbler till balkongen efter jul, ett barbord med pallar till. Perfekt så att man kommer upp lite i höjd och kan titta ut (Vi ser en glimt av havet t.o.m) Dock så kändes hela balkongen ganska "sunkig" med den gröna mattan som täcker betongen så vi bestämde oss för att lägga trägolv där ute. Vi ville inte ha så mycket jobb utan något enkelt och smidigt men ändå snyggt.

 

 
Vi hittade klickgolv på Ikea för utomhusbruk, tog oss två timmar att lägga och vips så fick balkongen ett ordentligt lyft, nu trivs vi jättebra där ute :) Kostade 199kr för en förpackning med nio stycken plattor och kändes helt rätt för oss som inte ville lägga varken mycket pengar eller tid på att få det iordning. Vad tycks?


Mmmm.... muffins!


Blev äpple- och kanelmuffins samt hallonmuffins, två nya recept och jag är jättenöjd! Framför allt var hallonmuffinsarna väldigt enkla! Här har ni receptet :)

UGN: 175* TID: 12-15 MIN

3 dl Frysta hallon
1 msk vaniljsocker

2 st ägg
1 dl strösocker
50 g margarin
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Gör såhär:
Tina hallonen i en skål och rör om med vaniljsocker - ställ åt sidan.
Vispa ägg och socker pösigt, rör sedan ner smält smör samt mjöl och bakpulver.
Rör sedan ner hallonen och fördela smeten i muffinsformar (ca: 10st)
Sätt in i ugnen i 12-15 minuter och låt sedan svalna.

Bakdag


Gissa vad jag gör? Vi ska grilla ikväll i Slottskogen så jag har dragit igång lite bakdag här hemma så att vi kan ha med oss gott fika också :) Äppel- och kanelmuffins samt chokladmuffins. Provar ett nytt recept idag så får se hur det blir. Håller tummarna!

Kram sålänge!

Underbara tisdagkväll

Njuter av vädret! Mår som bäst med varma, ljusa dagar och kvällar :) Vi har ätit middag på balkongen, tomatsoppa med makaroner, fetaost, paprika och färsk basilika. Kvällen avslutas med en promenad runt kvarteret med Donna, hålla handen och bara njuta av den fina vårkvällen. Sedan blir det att krypa ner i en nybäddad säng! Godnatt alla fina! ♥

Storstäd och vårpynt

Phu! Helt slut efter storhandling på Ica och sedan storstädning här hemma. Vi har hjälpts åt att damma, torka, dammsuga, moppa golven, tvättat speglar och glasdörrar osv... Har även vårpyntat lite med nya blommor och färska kryddor i köket, väldigt härligt!

Soliga hundpromenader

På tal om "Walk the dog" så har jag och Donna precis varit ute på en långtur med Arvid och Ollyver - Min granne Fanny har dessa två små ulltottar som Donna är väldigt förtjust i :)
Socialträning får man gott om i vårat område då det minst sagt kryllar av hundar här, väldigt roligt :) Annars är våran tös väldigt trött nu när det är så varmt så det blir bara korta träningspass på kvällarna när det svalnat lite. Passar oss väldigt bra eftersom att husse också är med och tränar då!

Formeli.se

Goa Linda driver webbshoppen Formeli som säljer en hel drös med kreativa och roliga tavlor! Nu har hon precis lagt upp sin egen version av "Keep calm"-citaten och gissa hur peppad jag blev när jag upptäckte att hon också tagit med mitt förslag "Keep calm and walk the dog".


Denna ska beställas hem på stört till våran nyrenoverade hall... men kanske i rosa istället? Självklart har hon en färgkarta med massor av härliga färger att välja mellan! Nr 8 eller nr 9?

Underbar kväll

Vilken underbar kväll! Vi har haft det jättemysigt och verkligen njutit av varandras sällskap. Relaxavdelningen var verkligen över förväntan och middagen jättegod! Ally kom just förbi och lämnade Donna som är jättetrött efter att ha sprungit i skogen och lekt med Molly. Hjärtat mitt har fixat kuddar och täcke i soffan och nu ska vi se på film, perfekt avslut på en perfekt dag! ♥
Blev serverade hallonsmoothies och exotisk fruktbricka... så ljuvligt gott i värmen!

Spa och middagsmys

Har gjort mig iordning och snart kommer älskling hem, då bär det av mot spa och sedan middag!
Har bokat denna mysig relaxavdelning på Panorama som vi får ha helt för oss själva, ska bli jättehärligt! Efter det blir det plankstek på La Gondola på Avenyn. Min lillasyster är hundvakt så vi kan koppla av i lugn och ro utan att oroa oss för Primadonnan! Har köpt en röd ros som står på bordet här hemma till hjärtat också ^^ ♥

Årsdag 21/5

Fick precis ett sms från älskling med texten "För ett år sedan fick jag en ny familj! <3" och jag ler över tanken att vi redan hunnit spendera ett år tillsammans. Det har gått så fort tack vare allt roligt vi hunnit med och jag kan inte i min vildaste fantasi se ett slut på dessa årsdagar ♥ Att kärleken kunde vara så enkel och kravlös hade jag ingen aning om men den var värd att vänta på. Känskan av att ha hittat hem är obeskrivlig!
Jag älskar dig, våran familj och det livet vi lever. Utan dig vill jag inte andas ♥

Mina recept

Jag och J har bestämt att vi ska fylla en hel receptbok innan 2014 i alla kategorier. Det är kött, fisk, vegetariskt, dessert och bakning. Hittade denna ljuvliga receptbok på Lagerhaus för 79kr och vi har börjat skriva ner recept nu under helgen. Bland annat våran goda sockerkaka med choklad- och kokostopping :) Den står för övrigt i ugnen just nu eftersom jag aldrig bakade någon igår. Ska fika på balkongen och lyssna på P3 Dokumentär på webben, mysigt! Vi riktigt njuter av det fina vädret och har varit ute på två långpromenader med Donna som nu är helt slut och sover i soffan, lilla tösen! ♥

Balkongodling

Det tog tid att hitta krukor vi gillade men visst blev det fint med våra smultron? I de små krukorna tänkte vi odla dill, gräslök och mynta! Ska ta en sväng till plantagen efter släktkalaset hos Js farmor. Vilken kick det blev att börja pilla på balkongen, både jag och J sitter med massa idéer just nu ;) Redan suttit där ute och druckit saft och ätit chokladmuffins. ♥

Söndag 20/5

Godmorgon söndag! Imorgon firar jag och J årsdag! ♥

Det var trevligt hos mamma och pappa igår. Dom grillade entrecot och gjorde potatisknytten i ugnen, stor sallad och baconlindad sparris, till dessert fick vi chokladtårta och my god vad mätta vi blev haha! :) Tog hojen hem igen vid 16:30 och runt 18-tiden dök min bästa vän Evy upp och vi satt och pratade en bra stund innan Frida ringde och vi bestämde oss för att vara lite spontana och gå ut och ta en öl ihop. Inte ofta jag får chansen att hänga med min två bästa vänner bara vi tre! Sagt och gjor, vi landade på en jättemysig uteservering med blommor, tända ljus och filtar runt 21 och där satt vi fram till 00:30, gissa om vi hade mycket att prata om? Drack en öl och sedan lyxade vi till det med en kaffedrink - Kaffe Karlsson. Mums ;)
Riktigt härlig lördagkväll med fina vänner och när jag kom hem stod J och Donna och väntade vid spårvagnshållplatsen. Mys ♥ Nu har jag vaknat till liv, vart ute och tränat med Donna, (gick inte så bra idag, mycket störningsfaktorer som andra hundar, cyklar, en hare osv...) ätit frukost och vi ska snart bege oss ut och strosa i affärer. Ska se om jag kan få tag i en smultronampel att ha på balkongen, blev så inspirerad av Linda efter att hon köpt en så vi bestämde oss för att skrota idén med kryddodling på balkongen och köra lite sommarbär istället :)
Hörs senare!

En dag med vännerna!

Igår var jag och Donna ute och gick med hundkompisarna i vårt område och Fanny passade på att ta massa härliga bilder på hundarna ♥ Fanny har två papillons, Olly som är en liten valp och Arvid som Donna har känt sedan hon var liten valp ^^

Lördag 19/5

Godmorgon! Jag har varit vaken en stund... gick ett träningspass med Donna vid 10-tiden och tränade sitt/ligg/gå fot. Duktiga tjejen! Har druckit en kopp the i solen på balkongen med hjärtat och pratat om allt möjligt, så mysigt med helg :) ♥ Ska snart ta en dusch och sedan ska det bakas igen, tänkte göra ännu en sockerkaka med choklad och kokos till släktkalaset för min lillebror idag vid 14. Vi tar motorcykeln dit så Donna får stanna hemma.
Hoppas alla får en fin lördag :)

Fredagsmys med vänner


Årets första MC-tur

Varit en härlig dag med fredagsfika och långpromenad med alla hundkompisar, kommer bilder lite senare :) Älskling kom just hem och vi ska åka och handla lite inför ost&vin kvällen, ÄNTLIGEN ska jag få åka motorcykel! Som jag längtat! När vi tog hem hojarna till GBG efter att dom varit avställda över vintern så var det så kallt att jag inte kände att det var värt att åka på en vrålförkylning bara för att få inviga en mc-tur så jag har snällt fått vänta ;)
Jag när vi skulle hämta hem hojarna från Hällingsjö, trots att solen var framme blåste det riktigt kallt och som ni ser var jag allt för tunnklädd.


Fredag 18/5

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Läser aftonbladet på webben, kollar mejl osv... Donna snarkar fortfarande under täcket (J går ut med henne kl 06 varje morgon) och jag tackar ödmjukast åt att jag inte behöver skynda mig upp riktigt än :)

Det blir en fullplanerad helg. Ikväll tänkte vi dra ihop en simpel och mysig ost&vin-kväll med vänner och lördagsöndag blir det släktkalas för hela slanten, först hos min familj och sedan hos Js. På måndag firar vi dessutom ett år tillsammans så ska för söka planera/boka upp dagen på bästa sätt ♥

Hur som helst få jag kanske börja med en kopp the och promenad.


Promenerade vid vår lilla sjö igår men än sålänge syns inga bebisar till... får hålla utkik!
Kram på er!

Middag & fika

Åh vad skönt det var att komma ut på en långpromenad i förmiddags! Var ute i över en timme och passade även på att plocka med mig lite vitsippor hem :) Så mysigt att gå och prata om allt möjligt med J och se hur Donna njuter av att få vara ute länge. Efter promenaden parkerade vi oss i sängen en stund och tittade på film innan vi skulle iväg och handla. Nu har vi ätit middag och ska precis sätta oss ner och fika :) Har bakat chokladmuffins som J kan ha med till jobbet imorgon som fredagsfika och sockerkaka toppad med riven choklad och kokos, MUMS!
Gjorde det enkelt för oss ikväll men visst kan enkel mat vara den godaste!
(Notera mina fina vitsippor) Dags för fika, blir mys med levande ljus i köket ♥ Hoppas alla får en fin kväll!

Torsdag 17/5

Godmorgon! Idag är vi lediga båda två här hemma och har tagit en välförtjänt sovmorgon. J och Donna har precis varit ute på promenad och jag ska snart ta mig upp och hjälpa till med frukosten. Behöver en stor kopp the om inte annat. Jag har sovit jättedåligt inatt men ska försöka vakna till så att inte hela dagen ska gå förlorad!

Den 30/5 börjar agilitykursen och vi har spånat lite i om det inte skulle gå att promenera dit på 45 minuter så vi tänkte ta oss ut på en långpromenad senare och se om vi hittar, hur ska det sluta? ;) Ska handla på vägen hem för att göra lunch också. Blir en mysig dag :)



Mitt nuvarande favorit the är slut så ska passa på att dricka upp sådant vi ändå tröttnat lite på för att göra plats för nya smaker! Väldigt sugen på att köpa hem blåbär och söder te ;)

Överaskningsbio!

Idag fyller min lillebror 17år och vi ska åka in till stan och överaska honom om 30 minuter. Mamma och pappa har tagit med honom ut för att äta och när dom är klara så kommer jag och J dit och tar med honom på premiären av The dictator! Ska bli jättemysigt :)



Hoppas ni får en mysig kväll!

Hallinredning

Som jag skrev tidigare gillar vi stilrena möbler i vitt och svart. Hallen har grå toner både i väggar och golv så det är enbart vita möbler där :)



Rent stilmässigt är jag väldigt förtjust i MAUI-serien på jysk trots att kvalitén inte är den bästa. Har även den större byrån med nio lådar fast i svart i sovrummet som jag älskar!

Hallrenovering

Någonting jag tycker är väldigt roligt att skriva och dela med mig av är inredning i hemmet. Nu när vi köpt våran tre så finns det äntligen gott om utrymme för att leva ut verkligen ordna det precis så som vi vill ha det :)

Vi har gjort massa småfix här och där som att måla om, lagt trägolv på balgongen, (innan en sån där klassisk grön "gräs"matta....ugh!) målat upp en väggkalender på kontoret och lite annat smått och gott. Det riktigt stora projektet vi drog igång var en totalrenovering av hallen och det har verkligen gjort enorm skillnad! Vi har målat om, rivit upp parkett, gjutit golvet för att höja det 12mm för att sedan lägga klinker, byggt en vägg, isolerat, fogat, satt nya lister, tapetserat, satt in hyllsystem från IKEA för att göra skjutgarderober och det har blivit sååå bra! Därför kommer en bildbomb här:


Här har vi precis rivit de gamla befintlga garderoberna som också fungerande som avskiljare mellan hall och vardagsrum. Parketten och den gamla tapeten är fortfarande kvar...

Här har jag börjat måla, det blev en grå färg som nästan tonar lite i lila.

Börjat lägga klinker samt bygga upp väggen.

mer klinker...

Väggen tar form, vi satte även in isolering för ljudets skull innan vi täckte igen på denna sidan till.

Efter det blev det gipsskivor för ett finare underlag som vi bättrade på med spackel.

Allra sist målades väggen grå och fick vita golvlister och nu har vi två vitrinskåp där!

I hallen, mitt imot ytterdörren (alltså det första man ser när man kommer in) har vi hatt- och skohylla samt en jättefin fårskinnspall från Rusta!

Tavlorna på bilden ovanför denna hänger alltså över pallen :)

Väggen vi byggde, som målades grå i vardagsrummet, tapetserade vi som en fondvägg i hallen där vi sedan byggde garderober! (Självklart ska man ha tapet i garderoben!)


Ordning och reda! Klänningar, kavajer, kjolar, byxor och skor :)

Ni får ha överseende med halvkassa mobilbilder, jag har blivit duktigare på att använda kameran. Summan av detta är också att beskriva en stil som genomsyrar hela lägenheten. Vitt, grått, svart med mycket färgglada detaljer så som rosa & lila. Stilrent, inte för mycket prylar utan helst rena ytor. Ska ta en dag och fota detaljerna i hallen som gör att det inte blir så mörkt trots gråa vägger och mörk klinker!

Favoritbloggare

Genom åren när jag inte mått så bra så har jag medvetet sökt mig till bloggar som jag tycker förmedlar en känsla av lugn och ro, livslust, inspiration och människor som helt enkelt känns jordnära och som trivs med livet. Jag har framför allt fyra bloggar jag absolut inte kan vara utan och jag tänkte att jag skulle dela dessa!

www.stinalee.se
www.lindablom.sewww.innaj.blogg.sewww.pinkpills.blogg.se
Alla dessa fyra tjejer, Stina, Linda, Janni och Fanny, är så otroligt härliga i sitt sätt att skriva och uttrycka sig. Delar med sig av det mesta i fina bilder och har alla liknande intressen i såväl inredning, djur och matlagning. "Må-bra-bloggar" som jag kallar det, dit jag klickar mig in när jag känner att jag behöver bort från sånt som är grått och trist och bloggar som jag vet att jag alltid lämnar med ett leende på läpparna :) Så kika in hos dom!



Hittade en bild från min första egna lägenhet, lite inspiration till köket :)

Snyggast på träningen!

Hello! :) Har spenderat hela dagen på Arken Zoo i Sävedalen där jag lyckades få tag på Hurttas rosa träningsväst till mig och selen samt regnjackan till Donna. Lycklig tjej haha! ;) Kommer helt klart vara snyggast på träningen! Sedan gäller det såklart att göra bra ifrån sig också men det kommer gå kalas!
Kom hem samtidigt som hjärtat så nu ska vi röja undan lite och sedan laga middag. Vad det blir vet jag inte än... hade behövt åka och storhandla men någon jäkel snodde katalysatorn på bilen i helgen när vi var i Stockholm så hela avgasröret låg på backen när J skulle ta bilen till jobbet igår... hur trött blir man? Jaja... något gott hittar vi nog i frysen och om inte annat får vi väl helt enkelt promenera ner till närbutiken och improvisera lite ;)
Hej sålänge!

Profilbilden

Jag ska försöka fixa en ordentlig profilbild. Problemet är att jag färgade håret svart som 14åring och för första gången sedan dess är jag nu ljus  igen och därmed finns det inte så mycket bilder som visar hur jag ser ut just nu :) Älskar dock denna bild på mig och J från Valborg! Kärlek <3



Agilitykurs - Nybörjare!

I slutet av denna månaden så börjar agilitykursen vi längtat så länge efter och jag har letat bra kläder för både mig och Donna om det skulle bli kasst väder... Jag har förälskat mig väldigt i Hurtta Lifeguard-serien!


Donna har länge behövt ett enkelt regntäcke utan foder och en sele - att det dessutom matchar tycker vi är jättefint! Utöver detta tänkte jag unna mig deras rosa träningsväst med reflexer, extra fickor för godis mm och som dessutom skyddar mot vind :) Vi kommer absolut se kalashärliga ut i dessa outfits ;)

RSS 2.0